Kreatywne rozwiązania wyposażenia lokali w nowej rzeczywistości.

Obecnie panująca sytuacja związana z rozwojem pandemii COVID-19 na świecie zmusiła wszystkich do wdrożenia zmian praktycznie w każdej dziedzinie życia. Wraz z przywracaniem gospodarki do funkcjonowania w normalnym trybie weszły w życie nowe zasady dotyczące funkcjonowania lokali gastronomicznych oraz hoteli. I tutaj w szczególności należy się pochylić nad zapewnieniem największego bezpieczeństwa dla klientów korzystających z każdej placówki publicznej.

Doskonałym rozwiązaniem w tej nowej dla wszystkich sytuacji jest zastosowanie jednorazowych akcesoriów wyposażenia wnętrz w tym obrusów jednorazowych, podkładek na stół, kubków papierowych. Zapewnia to wygodę użytkowania przy zachowaniu wymogów dotyczących higieny. Warto wrócić uwagę aby produkty, które mają posłużyć tylko raz były ekologiczne.

Zobacz bogatą ofertę obrusów i serwetek w krótkim filmiku

Obrusy papierowe i bieżniki flizelinowe są wygodną i szybką formą dekoracji stołu. Rozmiary zarówno bieżników, jak i obrusów jednorazowych mogą być dostosowane do wielkości stołu. Takie produkty sprawiają, że w szybki sposób można zmienić nakrycie po każdym kliencie i nakryć stół „na czysto” ponownie. Papierowe podkładki na stół z nadrukowanym menu mogą być doskonałym zamiennikiem tradycyjnej karty menu, które jest dostępne w restauracjach.

Jeżeli chodzi o serwowanie napojów zarówno na wynos, jak i w lokalu doskonałym rozwiązaniem są kubki papierowe. Ich zaletą jest nie tylko ich ekologiczność, ale dzięki możliwości zadruku pełnią funkcję marketingową. Kubek papierowy w naszej ofercie występuje w trzech rodzajach, jednościankowy, dwuściankowy typu sleev oraz termiczny. Dodatkowo posiadamy linię kubków papierowych biodegradowalnych, które wyróżniają się kraftowym wnętrzem. Pięknie się prezentują podczas serwowania kawy.

Ciekawym prezentowanym przez nas rozwiązaniem dla lokali gastronomicznych jest zamykane etui na sztućce, które gwarantuje sterylność podawanych sztućców, ponieważ etui ma kształt kieszonki zamykanej od góry. W ten sposób nasz klient ma pewność, że nikt przed nim nie miał kontaktu ze sztućcami. Takie etui może być spersonalizowane poprzez zadruk logo hotelu czy restauracji, dzięki temu może stać się doskonałą formą reklamy.

Nowe zasady pozwalają skoncentrować naszą uwagę na konkretne aspekty działalności i skłaniają do poszukiwania kreatywnych i ciekawych rozwiązań – takich, które będą zapewniały poczucie bezpieczeństwa u gości.

Oceń artykuł
[Suma: 1 Średnia: 5]

Podobne posty: